Díjtalan meditációs tanfolyamok

Díjtalan meditációs előadások és tanfolyamok, nyitott meditációk Magyarország több városában. A meditáció gyakorlásával belső békét és harmóniát érhetünk el.

Meditációs előadások és tanfolyamok

belso_iskola_logo_vektor_CMYK_2

belsoiskola.hu


Díjtalan meditációs előadások és tanfolyamok
a SRI CHINMOY ALAPÍTVÁNY szervezésében.

AZ ELŐADÁSOK NAPTÁR NÉZETBEN>>


 

 

NYITOTT MEDITÁCIÓK

BUDAPESTEN minden péntek 19:00 – Bp. VII. ker., Wesselényi u. 61. (18-as kapucsengő, I. em.)
Ha Gunagriha tart Budapesten péntek este előadást, akkor a nyitott meditáció a Wesselényiben elmarad.
BUDAPESTEN minden vasárnap 19:30 – Bp. V. ker., Alkotmány u. 4. (Madal Cafe kávézóban)
BÉKÉSCSABÁN minden kedd 18:30 – (érdeklődni: 70-334-1868)
DEBRECENBEN minden hónap 2. és 4. keddje 18:30 – (érdeklődni: 30-443-8168)
MISKOLCON  határozatlan ideig szünetel – az újraindulást itt jelezni fogjuk
SZOMBATHELY  2017-ben: november 15. szerda 18:00, december 13. szerda 18:00 – (érdeklődni: 20-321-8227)

2017

- November -

SOPRON (november 22. szerda) GunagrihaSri Chinmoy tanítványának előadása a meditációról, a belső csend és béke megvalósításáról. Bővebb információ: 06/20/80-59-479 18-20.00-ig; vagy 06 20/443 3860, 12-15 óra között. (Sri Chinmoy és Gunagriha könyvei kaphatók: sorsnavishop.hu)
KOMÁRNO (november 24. péntek) GunagrihaSri Chinmoy tanítványának előadása a meditációról, a belső csend és béke megvalósításáról. Bővebb információ: 00421/905 185 588 /15.00-től estig/ (Sri Chinmoy és Gunagriha könyvei kaphatók: sorsnavishop.hu)
PÉCS (november 25. szombat) GunagrihaSri Chinmoy tanítványának előadása a meditációról, a belső csend és béke megvalósításáról. Bővebb információ: 06 20/443 3860, 12-15 óra között. (Sri Chinmoy és Gunagriha könyvei kaphatók: sorsnavishop.hu)

- December -

KISKŐRÖS (december 2. szombat) GunagrihaSri Chinmoy tanítványának előadása a meditációról, a belső csend és béke megvalósításáról. Bővebb információ: 06 70/611 0552  (Sri Chinmoy és Gunagriha könyvei kaphatók: sorsnavishop.hu)
SZEGED (december 2. szombat) GunagrihaSri Chinmoy tanítványának előadása a meditációról, a belső csend és béke megvalósításáról. Bővebb információ: 06 20/443 3860, 12-15 óra között (Sri Chinmoy és Gunagriha könyvei kaphatók: sorsnavishop.hu)

Támogathatod a közhasznú Sri Chinmoy Alapítványt>>

HÍRLEVÉL feliratkozás

* Kérjük a csillaggal jelölt mezőket töltsd ki

 

Videók korábbi előadásokról>>

 

sorsnavishop banner

Sri Chinmoy tanítása – Gunagriha írása
Sri Chinmoy Belső Iskola
Sri Chinmoy könyvei
Sri Chinmoy spirituális útja

Gunagriha előadása a TE városodban!

Ha egy kicsit segítesz megvalósítjuk!
Miben tudsz segíteni? – Az előadáshoz szükséges terem megtalálásában. – Közönség szervezésében, plakátok, szórólapok kihelyezésében. Az előadással kapcsolatos összes költséget mi álljuk. Segítünk a szervezésben! Plakátot, szórólapot igény szerint biztosítunk.
Gunagriha korábbi előadásait itt találod: http://gunagriha.org/videok/
Info: a 20/281-9641 számon

sri-chinmoy-belsoiskola

 

A Sri Chinmoy Belső Iskola Sri Chinmoy spirituális Mester tanítása alapján jött létre. Célja, hogy megtanítsa az embereknek, hogyan tudnak egy belső békével és külső dinamikával elárasztott életet élni. Rendszeresen szervezünk díjtalan előadásokat és tanfolyamokat Magyarország több városában, amelyeken az érdeklődők megismerkedhetnek a meditációval, és megismerhetik Sri Chinmoy spirituális mester tanítását és filozófiáját. A meditációs előadások és tanfolyamok Sri Chinmoy útmutatása szerint mindig díjtalanok, mivel a spiritualitás mindenkinek veleszületett joga, azt nem lehet sem pénzért eladni, sem pénzért megvásárolni. Meditációs előadásainkon és tanfolyamainkon minden érdeklődőt szeretettel látunk, a teljesen kezdőtől egészen a haladóig, mindenkit, aki hiteles útmutatást keres belső életében. A meditációs előadásokra és tanfolyamokra regisztráció nem szükséges.

Sri Chinmoy - Gunagriha

Gunagriha, aki 1987 óta Sri Chinmoy tanítványa, a Sri Chinmoy Alapítvány és a Sri Chinmoy Belső Iskola elindítója, a „Sorsnavigátor” és a “Nem Titok” könyvek szerzője gyakran tart előadásokat Magyarország több városában. Az előadásokon, melyeket mély belső bölcsesség, valódi inspiráció és hitelesség jellemez, Gunagriha beszél Mestere filozófiájáról, a meditációról és a belső életről, valamint egy olyan programról és életmódról, mellyel az emberek képesek átformálni az életüket. — Résztvevők kommentárjai Gunagriha előadásaihoz>>


Beszélgetés Gunagrihával, Sri Chinmoy tanítványával

 

Sri Chinmoy tanítása – Gunagriha írása

Sri Chinmoy - Gunagriha 3

Sri Chinmoy - Gunagriha 2 Mester és tanítvány

Rendszeres nyitott meditációk Budapesten minden pénteken

Budapesten minden pénteken nyitott meditációt (időnként meghirdetett előadást) tartunk, melyre minden érdeklődőt szeretettel várunk. A belépés díjtalan, regisztráció nem szükséges. FONTOS!!! Pontosan kezdünk: 19:00-kor. (Érdeklődni: 06-20-281-9641)Bővebb információ honlapunkon: www.belsoiskola.hu

A meditációs tanfolyam témáiból

Az alapvető meditációs gyakorlatok A meditáció ABC-je, hogyan induljunk el? A gondolatok ellenőrzése, a belső csend megteremtése Meditáció a mindennapokban Mantrák és zene meditációhoz Meditáció a spirituális szívben A belső béke titka Meditáció a spirituális tanítóra

A meditáció kézikönyve
Meditációs videók Sri Chinmoyjal
Videófelvételek meditációs előadásokról
Bővebben a meditációról
Meditációs gyakorlatok
Vezetett meditációs gyakorlatok (mp3)

 

honlapajánló: www.srichinmoy.hu
Sri Chinmoy meditáció

Soproni Egyetem Benedek Elek Pedagógiai Kar

 Ferenczy János u.5.