Díjtalan meditációs tanfolyamok

Díjtalan meditációs előadások és tanfolyamok, nyitott meditációk Magyarország több városában. A meditáció gyakorlásával belső békét és harmóniát érhetünk el.

Meditációs előadások és tanfolyamok

belso_iskola_logo_vektor_CMYK_2

belsoiskola.hu


Díjtalan meditációs előadások és tanfolyamok
a SRI CHINMOY ALAPÍTVÁNY szervezésében.

AZ ELŐADÁSOK NAPTÁR NÉZETBEN>>


 

 

DÍJTALAN NYITOTT MEDITÁCIÓK

BUDAPESTEN minden péntek 19:00 – Bp. VII. ker., Wesselényi u. 61. (18-as kapucsengő, I. em.) Belépés díjtalan! Támogathatod közhasznú alapítványunkat.
Ha Gunagriha tart Budapesten péntek este előadást, akkor a nyitott meditáció a Wesselényiben elmarad.
BUDAPESTEN minden második vasárnap 19:30 – Bp. V. ker., Alkotmány u. 4. (Madal Cafe kávézóban) Pontos dátumok ITT
BÉKÉSCSABÁN minden kedd 18:30 – Békés Megyei Könyvtár, Kiss Ernő utca 3. – (érdeklődni: 70-334-1868)
DEBRECENBEN minden hónap 2. és 4. keddje 18:30 - Debrecen, Miklós u. 18. - Bijó Központ - (érdeklődni: 30-411-8272)
JÁSZBERÉNYBEN minden hónap első péntekén 18:00 – Jászberény, Székely Mihály Általános Iskola, Jászberény, Lehel vezér tér 6. (a posta mellett)
MAROSVÁSÁRHELYEN minden hétfő 18:00 – Oázis alapítvány, Dr.Emil Dandea utca 10. (2018-ban az első alkalom: január 15.)
MISKOLCON  minden hónap első keddje 17:45-19:45 - kivétel: 2018. április 7. szerda 17:45-19:45 - Miskolci SZC Kandó Kálmán Informatikai Szakgimnáziuma, Palóczy u. 3.
SOPRON minden kedden 16:00-17:30-ig. (érdeklődni lehet a 06/20/80-59-479-es telefonszámon)
SZEGED minden hónap harmadik keddje 18:00 - Kereskedelmi és Iparkamara, Párizsi krt. 8-12.
SZOMBATHELY 2018. március 14. szerda, 18:00, április 18. szerda, 18:00 - Herényiek Háza, Béke tér 7. – (érdeklődni: 20-321-8227)

2018

- Március -BALASSAGYARMAT (március 17. szombat 17:00 – Helyszín: Rózsavölgy Márk Alapfokú Művészeti Iskola
Balassagyarmat, Óváros tér 11.
 GunagrihaSri Chinmoy tanítványának előadása a meditációról, a belső csend és béke megvalósításáról. (Sri Chinmoy és Gunagriha könyvei kaphatók: sorsnavishop.hu) - Belépés díjtalan! - Támogathatod közhasznú alapítványunkat.
BÉKÉSCSABA (március 31. szombat 16:00 – Helyszín: Körösök Natúrpark Nonprofit Kft épülete – Széchenyi liget) GunagrihaSri Chinmoy tanítványának előadása a meditációról, a belső csend és béke megvalósításáról. (Sri Chinmoy és Gunagriha könyvei kaphatók: sorsnavishop.hu) - Belépés díjtalan! - Támogathatod közhasznú alapítványunkat.

- Április -SZOMBATHELY (április 7. szombat 10:30 – Weöres Sándor Színház, Akacs M. u. 7. GunagrihaSri Chinmoy tanítványának előadása a meditációról, a belső csend és béke megvalósításáról. (Sri Chinmoy és Gunagriha könyvei kaphatók: sorsnavishop.hu) - Belépés díjtalan! - Támogathatod közhasznú alapítványunkat.

- Június -

LÉLEK NAPJA FESZTIVÁL – BUDAPEST – június 3. vasárnap 10:00 – 18:00
1037 Budapest, Folyondár u. 15. – 1500 férőhelyes

Támogathatod a közhasznú Sri Chinmoy Alapítványt>>

HÍRLEVÉL feliratkozás

Videók korábbi előadásokról>>

 

sorsnavishop banner

Sri Chinmoy tanítása – Gunagriha írása
Sri Chinmoy Belső Iskola
Sri Chinmoy könyvei
Sri Chinmoy spirituális útja

Gunagriha előadása a TE városodban!

Ha egy kicsit segítesz megvalósítjuk!
Miben tudsz segíteni? – Az előadáshoz szükséges terem megtalálásában. – Közönség szervezésében, plakátok, szórólapok kihelyezésében. Az előadással kapcsolatos összes költséget mi álljuk. Segítünk a szervezésben! Plakátot, szórólapot igény szerint biztosítunk.
Gunagriha korábbi előadásait itt találod: http://gunagriha.org/videok/
Info: a 20/281-9641 számon

sri-chinmoy-belsoiskola

 

A Sri Chinmoy Belső Iskola Sri Chinmoy spirituális Mester tanítása alapján jött létre. Célja, hogy megtanítsa az embereknek, hogyan tudnak egy belső békével és külső dinamikával elárasztott életet élni. Rendszeresen szervezünk díjtalan előadásokat és tanfolyamokat Magyarország több városában, amelyeken az érdeklődők megismerkedhetnek a meditációval, és megismerhetik Sri Chinmoy spirituális mester tanítását és filozófiáját. A meditációs előadások és tanfolyamok Sri Chinmoy útmutatása szerint mindig díjtalanok, mivel a spiritualitás mindenkinek veleszületett joga, azt nem lehet sem pénzért eladni, sem pénzért megvásárolni. Meditációs előadásainkon és tanfolyamainkon minden érdeklődőt szeretettel látunk, a teljesen kezdőtől egészen a haladóig, mindenkit, aki hiteles útmutatást keres belső életében. A meditációs előadásokra és tanfolyamokra regisztráció nem szükséges.

Sri Chinmoy - Gunagriha

Gunagriha, aki 1987 óta Sri Chinmoy tanítványa, a Sri Chinmoy Alapítvány és a Sri Chinmoy Belső Iskola elindítója, a „Sorsnavigátor” és a “Nem Titok” könyvek szerzője gyakran tart előadásokat Magyarország több városában. Az előadásokon, melyeket mély belső bölcsesség, valódi inspiráció és hitelesség jellemez, Gunagriha beszél Mestere filozófiájáról, a meditációról és a belső életről, valamint egy olyan programról és életmódról, mellyel az emberek képesek átformálni az életüket. — Résztvevők kommentárjai Gunagriha előadásaihoz>>


Beszélgetés Gunagrihával, Sri Chinmoy tanítványával

 

Sri Chinmoy tanítása – Gunagriha írása

Sri Chinmoy - Gunagriha 3

Sri Chinmoy - Gunagriha 2 Mester és tanítvány

Rendszeres nyitott meditációk Budapesten minden pénteken

Budapesten minden pénteken nyitott meditációt (időnként meghirdetett előadást) tartunk, melyre minden érdeklődőt szeretettel várunk. A belépés díjtalan, regisztráció nem szükséges. FONTOS!!! Pontosan kezdünk: 19:00-kor. (Érdeklődni: 06-20-281-9641)Bővebb információ honlapunkon: www.belsoiskola.hu

A meditációs tanfolyam témáiból

Az alapvető meditációs gyakorlatok A meditáció ABC-je, hogyan induljunk el? A gondolatok ellenőrzése, a belső csend megteremtése Meditáció a mindennapokban Mantrák és zene meditációhoz Meditáció a spirituális szívben A belső béke titka Meditáció a spirituális tanítóra

A meditáció kézikönyve
Meditációs videók Sri Chinmoyjal
Videófelvételek meditációs előadásokról
Bővebben a meditációról
Meditációs gyakorlatok
Vezetett meditációs gyakorlatok (mp3)

 

honlapajánló: www.srichinmoy.hu
Sri Chinmoy meditáció