A boldogság ékkövei

A meditáció a boldogság üzenetét hordozza. Életünket eláraszthatjuk a tiszta, igaz boldogsággal, ha a meditáció ösvényét követjük.

A boldogság ékkövei – inspiráció és bölcsesség az élet-utazáshozSri Chinmoy - A boldogság ékkövei

Desmond Tutu érsek előszavával

Zenei CD-vel: Sri Chinmoy: Music from Within (A belülről fakadó zene)

„Üdvözlöm az emberiségért végzett, egész életedet felölelő szolgálatot, melyet a világbéke nagy ügyéért teszel…”
- Nelson Mandela, Dél-Afrika néhai elnöke Sri Chinmoyhoz

„A bölcsesség ezen édes ékkövei, melyeket kedves barátom, Sri Chinmoy írt, a bátorítás, szeretet és jóság időtlen igazságai. A boldogság ékkövei arra ösztönöz majd, hogy azzá válj, aki valóban vagy – egy ragyogó gyermekké Isten nagy családjában.”
- Desmond Tutu érsek, Dél-Afrika

A boldogság ékkövei egy bölcsességgel és örömmel teli kincsesláda – egy összeállítás, mely rövid és éleslátó prózai részeket, könnyen alkalmazható gyakorlatokat, felemelő verseket és aforizmákat tartalmaz. A könyv lapjain örökérvényű ősi bölcsesség elevenedik meg a modern kor embere számára, képessé téve őt, hogy saját életében alkalmazza és megvalósítsa azt.

Oldalszám: 268

Alexandra_logo

sri-chinmoy-boldogsag-ekkovei-bestseller2

sri-chinmoy-boldogsag-ekkovei-bestseller

Ára: 2300
Ft

Kapható: sorsnavishop.hu

Részlet a könyvből

“Mikor meditálunk, akkor tulajdonképpen belépünk az üres, nyugodt, csendes és mozdulatlan elmébe. Mélyen magunkba merülünk, és valódi létünket közelítjük meg, ami nem más, mint a lelkünk. Mikor a lélekben élünk, azt érezzük, hogy valójában önkéntelenül meditálunk. Ilyenkor látjuk, hogy belső létünket teljesen elárasztja a béke és a nyugalom.
A feszültség az elmében van, sehol máshol. A feszültség jelentős mértékben csökken, ha nagyon lassan tudunk be- és kilélegezni. Ha el tudjuk képzelni, hogy a belégzés egy teljes percig tart, és a kilégzés egy újabb teljes percig – még akkor is, ha a valóságban talán nem igaz, hogy ilyen sokáig tart -, akkor a feszültség mindenképpen oldódni fog.

A belső ébredésből
Fakadó béke
Az örök béke.”

 

A köny honlapja: www.boldogsagekkovei.hu


Elismerő szavak a könyvhöz

„A bölcsesség ezen édes ékkövei, melyeket kedves barátom, Sri Chinmoy írt, a bátorítás, szeretet és jóság időtlen igazságai. A boldogság ékkövei arra ösztönöz majd, hogy azzá válj, aki valóban vagy – egy ragyogó gyermekké Isten nagy családjában.”

Desmond Tutu érsek, Dél-Afrika

„Sri Chinmoy a béke és a szeretet igaz hangja volt, alapul véve az emberiesség mélységes alapelveit. Olyan világba visz el minket, ahol a szívünk és a törekvéseink szabadon szárnyalhatnak. Egy olyan helyre, ahol legóhajtottabb vágyunkat követjük, – hogy felfedezzük a boldogság valódi jelentését – a boldogság ékkövét bennünk.

Dr. José Ramos-Horta, Timor-Leste (Kelet-Timor) miniszterelnöke, Béke Nobel-díjas

„A boldogság ékkövei nagyszerű és inspiráló, magát Sri Chinmoyt tükrözi. Erőteljesen közvetíti a csendes belső békét, mely olyannyira lénye része volt, és a könyvből egy helyesen élt életből fakadó spirituális öröm is sugárzik.”

Jane Goodall, PhD, A Jane Goodall Intézet alapítója, az ENSZ békehírnöke
„Sri Chinmoy tudást visszhangzik. A könyv olvasása hozzásegít, hogy megtapasztald azt a sugárzó és határtalan tudatosságot, hogy miként érd el a boldogságot. Köszönjük, Sri Chinmoy.”

Roberta Flack, Négyszeres Grammy-díjas énekes és zenész

„Pusztán ezeknek az oldalaknak az olvasása, melyeket Sri Chinmoy írt, a béke érzését hozta nekem. Hazahívó, szerető hangként visszavezettek a világ vadságából önmagamhoz, és ahhoz a tudatossághoz, hogy a feltétel nélküli adás, a szeretet és a boldogság életünk minden pillanatában lehetségesek. Ez a könyv túlcsordul a bölcsesség ékköveitől, melyek mindenkire várnak, akik elfogadnak egy spirituális utat, és annak szentelik az életüket, hogy naponta szolgálják az emberiséget.”

Charles Johnson professzor, Elismert író, a Nemzeti Könyv Díj nyertese

„Kedves barátom és tanítóm, Sri Chinmoy, milliókat inspirált saját példájával, hogy mindannyiunknak szabad bejárása van minden lehetőség mezejére. A boldogság ékköveiben szereplő csodálatos elmélkedések arra bátorítanak, hogy egy kreatívabb és betöltőbb életet éljünk.”

Paul Horn, Fuvolista és zeneszerző

 

Tartalomjegyzék

Béke
Szeretet
Öröm
Remény
Bölcsesség
Türelem
Lelkesedés
Erő
Egyszerűség
Őszinteség
Alázat
Hála
Öntúlszárnyalás

Sri Chinmoy további könyvei: sorsnavishop.hu

 

A meditáció további kézikönyvei

Meditáció
Meditációs technikák
Mire meditálj?

 

Sri Chinmoy tanítása – Gunagriha írása
Sri Chinmoy Belső Iskola
Sri Chinmoy könyvei
Sri Chinmoy spirituális útja

 

sri-chinmoy-boldogsag-ekkovei-2